Prodat DOO "Fadip - Merna tehnika" iz Bečeja

Bez autora
Jul 19 2011

Agencija za privatizaciju Republike Srbije saopštila je da je u organizaciji Centra za stečaj ove agencije, 14. jula održana prodaja stečajnog dužnika kao pravnog lica, DOO "Fadip - Merna tehnika" iz Bečeja, Teodora Cvejanova 3, metodom javnog prikupljanja ponuda. Na održanoj prodaji komisija Agencija je konstatovala da je prvorangirana ponuda dostavljena od strane “Konjević” DOO iz Bečeja, te je ponuđeni iznos manji od 50 posto od procenjene vrednosti koja je iznosila 12,69 miliona dinara, odnosno da iznosi 4,44 miliona dinara što je 35,02 posto od procenjene vrednosti, tako da je za proglašenje kupca neophodno bilo zatražiti saglasnost stečajnog sudije. Stečajni sudija je 18. jula 2011. godine doneo zaključak kojim se daje saglasnost stečajnom upravniku za prihvatanje ponude “Konjević” DOO iz Bečeja, a komisija je 19. jula proglasila za kupca “Konjević” DOO iz Bečeja.

Prodat DOO "Fadip - Merna tehnika" iz BečejaAgencija za privatizaciju Republike Srbije saopštila je da je u organizaciji Centra za stečaj ove agencije, 14. jula održana prodaja stečajnog dužnika kao pravnog lica, DOO "Fadip - Merna tehnika" iz Bečeja, Teodora Cvejanova 3, metodom javnog prikupljanja ponuda.

Na održanoj prodaji komisija Agencija je konstatovala da je prvorangirana ponuda dostavljena od strane “Konjević” DOO iz Bečeja, te je ponuđeni iznos manji od 50 posto od procenjene vrednosti koja je iznosila 12,69 miliona dinara, odnosno da iznosi 4,44 miliona dinara što je 35,02 posto od procenjene vrednosti, tako da je za proglašenje kupca neophodno bilo zatražiti saglasnost stečajnog sudije.

Stečajni sudija je 18. jula 2011. godine doneo zaključak kojim se daje saglasnost stečajnom upravniku za prihvatanje ponude “Konjević” DOO iz Bečeja, a komisija je 19. jula proglasila za kupca “Konjević” DOO iz Bečeja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik